tiistai 16. joulukuuta 2014

Lämmin kiitos kaikille vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille


Jouluinen tervehdys vapaaehtoistoimijat ja yhteistyökumppanit
Vuosi alkaa olla lopuillaan ja on aika pysähtyä ja kiittää kaikkia vapaaehtoisia ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta.  Teidän ansiosta olemme voineet tuoda sosiaali- ja terveysviraston laajalle asiakaskentälle paljon iloa arjen keskelle. Me kaikki tiedämme ettei vapaaehtoisten antama arvokas aika ole rahassa mitattavissa. Sen sijaan toiminnan tuoma rikkaus olemassa oleviin palveluihin on korvaamaton.

Toiminnalla annetaan merkitystä monen ihmisen arkeen kuten vähentämällä yksinäisyyttä, tuomalla lohtua sairaudessa, järjestämällä yhteisiä juhlia ja tempauksia, opastamalla ja opettamalla, saattamisapuna, liikuntakaverina sekä monella muulla tavalla ottaen vapaaehtoisen omat mielenkiinnot ja osaamiset huomioon. On siis sanomattakin selvää, että kaikki meidän 1700 vapaaehtoista yhdessä tuovat valtavan rikkauden ja osaamisen sosiaali- ja terveysvirastoon!

Toivotaan kaikille rentouttavaa loma-aikaa. Olkoon se sitten aktiivinen ja toiminnallinen, levollinen villasukat jalassa ja hyvä kirja kädessä tai perinteinen joulu. Tuokoon kynttilän valo lämpöä ja valoa jokaisen kotiin.

Kaikille rauhaisaa Joulua ja onnellista uuden vuoden aikaa. Aloitetaan v 2015 hyvällä yhteistyöllä ja uusin kujein.

Lämpöisin terveisin,

Vapaaehtoistyön koordinaattorit Eliisa Iivanainen, Miia Pulkkinen & Meeri Kuikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti