maanantai 2. tammikuuta 2017

Vapaaehtoistoiminnan uusi ilme

Esittelemme ilolla uuden vapaaehtoistoimintamme brändin ja ilmeen, jonka myötä Sosiaali- ja terveysviraston vapaaehtoistoiminta tunnetaan jatkossa lyhyemmin nimellä Meidän kaupunki -toiminta.
Meidän kaupunki -toiminnan tavoite on olla yhteisö, joka tukee ja edistää välittämisen ilmapiiriä ja tekoja Helsingissä. Toiminta on avointa, välittävää, tasavertaista ja luotettavaa. Jokainen voi olla mukana omalta osaltaan rakentamassa Meidän kaupunkia.


Syksy käynnistyi komeasti, kun pääsimme esittelemään tämän brändäyksen myötä vapaaehtoistoiminnan ja muotoilun yhdistämistä Helsinki Design Weekille. Samalla kun uusi ilme julkaistiin, pääsimme myös nostamaan esille vapaaehtoistyön tähtiä eli itse vapaaehtoisia upean valokuvanäyttelyn avulla. Vapaaehtoiset saivat valita heille itselle tärkeän kuvauspaikan Helsingissä, jotta kuvista välittyisi viesti, että toiminnassa voi olla mukana omana itsenään, oman kokoisella panoksella.

Kuvissa esiintyvien vapaaehtoisten tarinoihin voit tutustua uusissa esitteissämme sekä muun muassa FacebookissammeEi kommentteja:

Lähetä kommentti