torstai 20. helmikuuta 2014

MollaMaijalle uusi koti

Ystävänpäivänä 14.2.2014 Syystien palvelukeskuksen ravintola Onnissa oli mukava tunnelma ja paljon ystävällisiä ihmisiä. Läsnäolijat saivat nauttia monipuolisesta musiikkipitoisesta ohjelmasta, kuten pianokonsertista sekä Syystien palvelukeskuksen housebändin esityksesta. Vanhat iskelmät - Tähti ja meripoika, Satumaa, Väliaikainen, Kultainen nuoruus ja Suklaasydän - soivat vähän uudelleen viritettyinä.

Tilaisuudessa huomioitiin myös palvelukeskuksen vapaaehtoisia ystävänpäiväruusulla. Kiitos kukkakauppias Lintumäelle ystävällisyydestä!

Juhlan lopussa arvottiin ensimmäinen vapaaehtoisten ompeluryhmässä valmistettu MollaMaija. Uudeksi kodiksi valikoitui Vaahterakoti.

Mollamaija -hanke jatkuu edelleen keväällä 2014

Vapaaehtoisten ompeluryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 9.00–11.30 2. kerroksen työpajalla ja ryhmätila Floorassa. Ryhmässä valmistetut MollaMaijat lahjoitetaan Syystien monipuolisen palvelukeskuksen ryhmäkoteihin kevään aikana

MollaMaija on syntynyt lahjoitusmateriaaleista
MollaMaijat syntyvät ryhmätyönä – yksi leikkaa, toinen ompelee, kolmas täyttää, neljäs ja viides tekevät vaatteita ja kuudes viimeistelee kasvot ja hiukset. MollaMaijalla on myös hienot pitsisomisteiset wanhan ajan alushousut, jotka eivät valitettavasti kuvassa näy. Mollille ollaan valmistamassa myös hienoja kesäleninkejä ja virkattuja kukkasomisteisia baskereita...

Lisätietoja: 

Ryhmän ohjaaja Päivi Hanska
paivi.hanska@hel.fi
Syystien palvelukeskus
Takaniitynkuja 3
puh. 09 310 58076

Vapaaehtoistoiminnan yhteyshenkilö:
Marjut Pitkäranta
marjut.pitkaranta@hel.fi puh.
09 310 73431

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti